آشنایی با انواع نان پز و خدمات ایده آل سرویس
آشنایی با انواع نان پز و خدمات ایده آل سرویس
آشنایی با نان پز و کیک پز خانگی
امروزه بسیاری از خانم های کدبانو و خوش سلیقه انواع نان و کیک ها را خودشان در منزل تهیه می کنند. دستگاه نان پز و کیک پز خانگی جزء آن دسته از لوازم خانگی است که به کمک خانم های خوش ذوق آمده و امکان پخت انواع کیک ها و نان های خانگی را فراهم نموده است.
دستگاه های نان پز و کیک پز مجهز به منویی با چندین برنامه مختلف پخت، می باشند که به صورت اتوماتیک تمام مراحل نان پزی و شیرینی پزی را انجام می دهند. شما می توانید نان های متنوع و خوشمزه ای را در این دستگاه تهیه نمایید. فقط کافیست که مواد اولیه را آماده کرده و طبق دستور پخت ، درون دستگاه کیک پز بریزید تا آن دستگاه با برنامه های اتواتیک خود، کیکی خوشمزه را برای شما آماده کند.
طرز استفاده از دستگاه نان پز و کیک پز خانگی
طرز استفاده از این دستگاه بسیار ساده و آسان است. برای شروع کار فقط کافی است مواد مورد نیاز نان مورد علاقه خودتان را در محفظه دستگاه بریزید: اول مایعات، بعد جامدات. مثلا آب و روغن و شکر و نمک و آرد و مخمر نان .
سپس با فشار یک دکمه از منو مشخص می کنید چه نوع نان یا کیکی می خواهید.در نهایت هم می گویید که چند ساعت بعد نان را احتیاج دارید. مثلا اگر ساعت ۱۰ شب است و راس ساعت ۷ صبح نان گرم لازم دارید باید به دستگاه بفهمانید (به کمک یک دکمه ) که ۹ ساعت بعد نان حاضر باشد. معمولا سه الی چهار ساعت قبل از زمان آماده شدن نان، دستگاه به حرکت می آید و خمیر نان را درست می کند. این قدر آرد و آب و بقیه مخلفات را به هم می زند که خمیری درست شود. بعد از آن صبر می کند تا خمیر ور بیاید.سپس بدنه دستگاه گرم شده و نان می پزد. راس ساعت مقرر نان گرم حاضر و فضای خانه به بوی خوش نان تازه آغشته می شود.
شاید جالب باشد بدانید که به کمک دستگاه های کیک پز ، تهیه انواع کیک های ساده و مغزدار حتی خمیرهای آماده پخت پیتزا به راحتی میسر است.
نکاتی درباره دستگاه های نان پز وکیک پز خانگی
۱- بدنه دستگاه های نان پز خانگی از مواد عایق گرما ساخته می شوند تا در هنگام تماس دست، موجب ایجاد سوختگی نگردند.
۲- جنس ظرفی که خمیر نان در آن قرار می گیرد، نچسب است و این موضوع باعث می شود که مواد به داخل ظرف نچسبیده و پس از آماده شده کیک یا نان، براحتی از ظرف جدا شوند. همچنین این ظرف قابل جدا شدن بوده و برای برداشتن آسان نان و تمیزکاری سریع می توان آن را به راحتی از بدنه خارج کرد.
۳- اکثر نان پزها دارای پنجره ای بزرگ می باشند که از طریق آن می توان وضعیت پخت مواد داخل ظرف را بررسی کرد. برای تمیزکاری آسان درپوش دستگاه به صورت جداشدنی طراحی شده است که می توان به راحتی آن را از بدنه جدا نموده و شستشو کرد. برای دستگاه نان پز وکیک پز خانگی لوازم جانبی شامل فنجان و قاشق پیمانه تعبیه شده است.
۴- معمولا منوی دستگاه های کیک پز ونان پز خانگی مجهز به چندین برنامه پخت کیک ونان می باشد که امکان پخت انواع نان های متنوع را فراهم می آورد .همچنین امکان انتخاب رنگ برشتگی نان از ملایم، معمولی تا کاملأ برشته نیز در برخی دستگاه ها وجود دارد.
۵- برخی دستگاه ها مجهز به گزینه عملکرد پخت سریع دستگاه، می باشند که نان را در کمتر از دو ساعت می پزد. عملکرد پخت نان بدون گلوتن و عملکرد گرم نگه داشتن یک ساعته نان از دیگر ویژگی های دستگاه های پخت نان خانگی می باشد.
۶- تیغه مخلوط کننده، سطح استیل بیرونی ، صفحه کنترل دکمه ای از جمله قطعات مختلف دستگاه می باشد.
۷- انواع پیشرفته دستگاه های نان پز وکیک پز خانگی مجهز به سیستم هوشمند هشدار هنگام افزودن مواد اضافی به کیک می باشند که زمان اضافه کردن موادی همچون مغزهای مختلف مثل گردو وفندق وهمچنین کشمش و یا روغن را اطلاع می دهند.
۸- برخی از انواع دستگاه های نان پز خانگی قابلیت تنظیم زمان برای تاخیر در پخت را دارند و به این صورت می توان مواد لازم را در دستگاه ریخته و بعنوان مثال زمان پخت رابرای ۵ ساعت بعد تنظیم نمود.